Vad finns i trädgården?

Här finns stora möjligheter för en härlig trädgård att få växa fram! Det ska bli spännande i vår att få se vad som göms i rabatter och som tittar upp. Päron-och äppelträd behov av lite omvårdnad, samma sak med vinbärsbuskarna. Några pioner, björnbär, krolliljor och en förvildad ros har jag hittat samt jag undrar vad som finns i den gamla rabatten utanför torpet?

En hel del växter delade vi i höstas och fick med oss från den gamla trädgården. Nu övervintrar de i pallkragarna i ett hörn av trädgården.

Pallkragarna där växterna övervintrar

Husköp

Nu är huset vårt och flytten till Ullstadal har påbörjats! En fullastad släpkärra med en salig blandning prylar – från säng till däck – samt två kajaker på biltaket! De första gästerna har kommit på besök och fikat samt hjälpt till med lite småfix. Vi hittade spröjsen till fönstren och har påbörjat monteringen. Vilket lyft för huset när de kommer på plats! Flytt av kompost, rensat buskage runt uthuset+garaget har också hunnits med. Tillbaka till Arvika har vi en lång lista med sånt vi ska ha med oss, eller inhandla, till nästa gång!

Några fönster har fått spröjs.

Välkommen!

En ny plats i våra liv, en trädgård ska väckas till liv, ett hus ska skötas om, en liten skog ska vårdas och mitt i allt detta ska vi leva! Följ gärna med oss på vår resa i det fagra Sörmland!

Ann och Lasse