Våren 2020 – mer trädgårdsjobb!

Utanför tunnelväxthuset byggdes det en liten altan då det inte finns varken altan eller uteplats, förutom valfri plats på gräsmattan, till fastigheten. Men en stor veranda ska det bli så småningom!

När man flyttar till en ny fastighet så vet man inte vad som tittar fram ute i trädgården. I rabatten utanför torpet växte mest ogräs, så där blev det en storrensning och jordförbättring. Vi hade med oss växter från Arvika som planterades här, bl a pioner, samtidigt som det inköptes lite nya. Rabatten mitt i gräsmattan, ”rundeln”, fick också en rejäl ogräsrensning inför sommaren.

Nytt projekt på garaget vad att de nya fönstren, som vi satte in i stället för de enkla fönsterbågar som suttit där förut, skulle få foder runt om. Det behövdes även byta ut lite brädor samt målning, både vitt och falu rödfärg. Den stora stenen samlar enormt mycket löv mellanrummet till väggen –> där måste man sopa varje höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *